joi, 25 august 2016

Cum economisesti energie cu rulouri exterioare din aluminiu?


Daca inca nu te-ai hotarat daca sa iti decorezi ferestrele cu rulouri exterioare din alumiu e bine sa stii ca ferestrele si usile contribuie la o pierdere de 25% a caldurii, iar in timpul verii in proportie de 80% absorb lumina soarelui.
Rulourile pentru ferestre sunt eficiente in primul rand pentru controlarea in mod sanatos a temperaturii din casa. Conform studiilor realizate,s-a demonstrat ca folosirea rulourile pe timp de iarna pot reduce consumul de energie termica cu aproximativ 10% iar pe timpul verii, folosirea poate ca un sistem de aer conditionat sa devina inutil.



De asemenea rulourile pentru exteriorul geamurilor au rolul bine definit de a proteja atmosfera din interior dar si mobila. Poti aparea parchetul sau mobila din lemn, din apropierea ferestrelor, pentru ca razele soarelui nu vor afecta nimic din interiorul casei odata ce alegi sa cobori rulouri.



In zonele aglomerate si zgomotoase, rulourile exterioare asigura linistea necesare in timpul somnului.
De asemenea rulorile protejeaza de privirele indiscrete si asigura intimitate in special in cazurile unde ferestrele sunt orientate spre strada sau o locuinta vecina.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu